Hyvät RTM:n jäsenet,

Veneilykausi lähenee loppuaan jälleen kerran. Nyt muistutamme teitä muutamista tärkeistä asioista.

Veneiden yhteisnostot

RTM:n veneiden nostopäivät ovat lauantait 28.9.2019, 12.10.2019 sekä 19.10.2019.

Nostoissa on todella monta venettä nostettavana päivää kohden, joten niiden sujuvuus on ensisijaisen tärkeää. Muistathan siis ilmoittautua nostoon ajoissa, viimeistään nostopäivää edeltävänä torstaina klo 16 mennessä kerhon ilmoitustaululla olevaan listaan. Ilmoittautuessasi kirjoita listaan sekä etu- että sukunimesi, sekä veneesi nimi.  Tämä on erityisen tärkeää siksi, että saamme laskut kohdistettua oikein.

Nostopäivää edeltävänä torstaina klo 17.00 alkaen siirretään kaikkien lauantaina veneensä nostavien venepukit telakkamestarin osoittamalle paikalle. Jos veneesi nousee lauantaina, on sinun osallistuttava pukkitalkoisiin torstaina. Jos et pääse paikalle, ota yhteys telakkamestariin ja sovi miten veneesi pukki siirretään. Jos se siirretään RTM:n toimesta, siitä peritään maksu.

Nostopäivänä :

  • ole paikalla hyvissä ajoin ja varaudu odottamaan (aikataulut venyvät helposti)
  • huolehdi että pukit ovat paikoillaan ja valmiiksi säädetyt
  • varaa riittävä miehistö niin , että nosto sujuu miehistön toimesta. Telakkamestarin on paikalla pääasiassa valvomassa tapahtumaa, ei nostamassa venettä puolestasi

Telakointi

Telakka-alueella veneesi tulee merkitä tunnistelaatalla, jossa on jäsennumerosi. Jos et muista numeroasi näet sen Suulista. Voit myös tiedustella jäsennumeroasi osoitteesta info@rtm.fi . Tunnistelaattoja saat telakkamestarilta.

Olemme kesäkautena saaneet kyselyitä veneiden telakointipaikoilla kasvavista kasveista ja niiden hävittämisestä.  RTM:n telakka-alue on Helsingin kaupungin omistama ja sen kunnossapito ei kuulu RTM:lle. Jos telakointipaikallasi kasvaa häiritsevässä määrin heinää tai muuta kasvustoa, sen voit itse repiä pois esim. pukkitalkoiden yhteydessä.

Musta Hevonen

Musta Hevosen aitat alkavat pikkuhiljaa valmistua. Projekti on ollut aika työläs ja monet talkoolaiset ovat tehneet hurjan paljon töitä saaressa. Kiitos kaikille talkoisiin osallistuneille.  Rakennuslupaehtojen mukaisesti aittoja ei voi ottaa käyttöön ennen kuin niiden lopputarkastus on tehty ja käyttölupa saatu. Lopputarkastuksen tekee Sipoon rakennusvalvonta ja se voidaan tehdä vasta kun aitat ovat täysin valmiit. Tätä ennen niissä ei voi siis yöpyä. Ilmoitamme RTM:n nettisvuilla ja kerhon ilmoitustaululla kun aitat ovat käytettävissä.

Musta Hevosen rakennukset on tarkoitettu kesäkäyttöön eivätkä niiden lämmöneristeet ole sitä luokkaa, että ne olisivat lämpimiä normaalilämmityksellä. Tämän johdosta rakennukset suljetaan talveksi lokakuun loppuun mennessä.  Saunalaituri nostetaan talveksi ylös laituritalkoissa n. lokakuun puolivälissä. Rannassa oleva grillipaikkaa voi käyttää jos käy saaressa silloin kun rakennukset ovat lukossa. Ilmoitamme lukitsemisesta RTM:n nettisivuilla.

Satama

Jotkut jäsenet ovat elo- syyskuun vaihteessa raportoineet nähneensä rottia laiturilla. Pyydämmekin nyt teitä hyvät jäsenet raportoimaan jos teette vastaavia havaintoja. Pyydämme ilmoittamaan havainnot sähköpostitse osoitteeseen info@rtm.fi , taikka paperilapulla kerhotalolla olevaan hallituksen postilaatikkoon. Mukaan päivämäärä ja kellonaika, jolloin havainto tehtiin sekä oma nimi ja puhelinnumero mahdollista lisätietojen kysymistä varten.

Hyvää syksyä kaikille

RTM:n hallitus

Anne Q
Author: Anne Q

Vastaa