Jäsenkirje / lasku lähetetään tammi-helmikuussa.

Maksujen eräpäivä on 1.3, ellei taloudenhoitajan kanssa ole erikseen sovittu korvaavaa maksupäivää.  Jos eräpäivä osuu sinulle huonoon ajankohtaan, ota yhteyttä taloudenhoitajaan, niin asiasta sovitaan. Laituripaikat jaetaan maksusuoritusten ajallaan tehneiden kesken. 

Nostot ja laskut

Jokaista järjestettyä yhteisnostoa edeltävänä torstaina klo 18.00 on kerholla kipparikokous, jossa selviää nostoaika. Kaikkien veneen omistajien tulee olla paikalla, jollei telakkamestareiden kanssa ole muuta sovittu. Muut telakointia koskevat ohjeet on esitetty telakointiohjeissa.

Ne, jotka telakoivat veneensä itse, laittavat tiedot kerholla olevaan itsetelakoivien listaan ja saavat laskut sähköpostilla/ postilla kotiinsa .

Vartiohuoneen ilmoitustaululla, sekä kerhon kotisivuilla näkyvät neliöhinnat sekä laskentaperusteet. Taloudenhoitajalta saat tarvittaessa lisätietoja.

Katsastus

Maksu suoritetaan katsastuksen yhteydessä katsastajalle. 

Peräliput ja viirit

Peräliput ja viirit voi ostaa katsastusmiehiltä katsastuksen yhteydessä tai taloudenhoitajilta. Maksu suoritetaan seuran tilille laskua vastaan. HUOM EI KÄTEISMAKSUJA.

Käytä maksusuorituksissa aina laskulomakkeella olevaa viitenumeroa, omat henkilökohtaiset viitenumerot eivät ole enää käytössä.