Roihuvuoren ja Tammisalon Meriulkoilijat ry

Maksuohjeita

 Jäsenkirje / lasku lähetetään tammi-helmikuussa.

Maksujen eräpäivä on 1.3, ellei taloudenhoitajan kanssa ole erikseen sovittu korvaavaa maksupäivää.  Jos eräpäivä osuu sinulle huonoon ajankohtaan, ota yhteyttä taloudenhoitajaan, niin asiasta sovitaan. Laituripaikat jaetaan maksusuoritusten ajallaan tehneiden kesken. 

Hoidathan maksusi ajallaan, tai ilmoitat taloudenhoitajalle maksujärjestelyistä, niin vältyt ikävyyksiltä.

Nostot ja laskut

Jokaista järjestettyä yhteisnostoa edeltävänä torstaina klo 18.00 on kerholla kipparikokous, jossa selviää nostoaika. Kaikkien veneen omistajien tulee olla paikalla, jollei telakkamestareiden kanssa ole muuta sovittu. Samalla saat telakointilaskun. Muut telakointia koskevat ohjeet on esitetty telakointiohjeissa.

Ne, jotka telakoivat veneensä itse, suorittavat telakointimaksunsa suoraan kerhon tilille

Sampo 800018-130909   (IBAN FI2380001800130909).

Maksusuorituksen tulee olla kerhon tilillä viimeistään viikon kuluessa telakoinnista.

Vartiohuoneen ilmoitustaululla, sekä kerhon kotisivuilla näkyvät neliöhinnat sekä laskentaperusteet. Taloudenhoitajalta saat tarvittaessa lisätietoja.

Painepesurin käyttö

Painepesurin käyttömaksu suoritetaan etukäteen kerhon tilille tai satamassa. Käyttömaksun suuruus määräytyy veneen koon mukaisesti. Käteismaksun ottaa vastaan paikalla oleva painepesurin varauslistaan merkitty hallituksen jäsen tai kerhon toimihenkilö.

Katsastus

Maksu suoritetaan katsastuksen yhteydessä katsastajalle. 

Peräliput ja viirit

Peräliput ja viirit voi ostaa katsastusmiehiltä katsastuksen yhteydessä tai taloudenhoitajilta. Maksu suoritetaan suoraan seuran tilille.

Mastonosturin käyttömaksu

Maksun voi suorittaa etukäteen kerhon tilille ja esittää kuitti käytön yhteydessä, tai vaihtoehtoisesti käteisellä Matti Nikanderille. 

Käytä maksusuorituksissa aina viitenumeroa

Viitenumerosi on aina sama. Saat sen tarvittaessa myös taloudenhoitajalta.

 

Kiittäen yhteistyöstä

Leila Mäki  /  Hannu Töyrylä

Kirjautuminen