Hyvää alkukesää RTM:n jäsenet,

Viimeinen veneiden yhteislasku on lauantaina 18.5.2019 ja perinteisesti talvitelakointi päättyy Helsingin kaupungin sääntöjen mukaisesti 10.6, jolloin telakka-alueen tulee olla tyhjänä veneistä.

RTM:n perinteiset satamatalkoot pidetään satamassa keskiviikkona 5.6.2018 klo 17.00 alkaen. Talkoissa siivotaan telakka-alueemme kesäkuntoon talvitelakoinnin jäljiltä. Kaikkien, joiden vene on ollut telakoituna satamassa, tulee osallistua satamatalkoisiin.

Talkoissa grillimakkara ja virvoitusjuoma/olut tarjoilua. Talkoiden jälkeen nautimme kakkukahvit RTM:n 60 v syntymäpäivän kunniaksi.

Tervetuloa !

MUSTA HEVONEN

Musta Hevosen saaripaikassamme rakennetaan tänä kesänä syyskokouksen 2018 päätöksen mukaisesti  kaksi  vierasaittaa.  Varsinaisen aittojen pystytyksen hoitaa aittarakennusten toimittaja. Kuitenkin aittaprojektin tiimoilta Mustassa riittää talkootöitä koko kesäksi, mm perustusten tekoa, rakennustarvikkeiden kantamista, ympäristön siivousta, aittojen valmistuttua  niiden viimeistelyä jne.

Saaritukikohtamme on jäsenten käytössä koko kesäkauden, kuitenkin siten, että saaressa vierailevien toivotaan osallistuvan talkoisiin, yhteiseen urakkaamme. Talkoissa on kerhon puolesta tarjolla ruokaa ja juomaa töiden ajaksi.  Kun suunnittelet Mustaan lähtöä ole hyvä ja ota yhteyttä kommodoriin, hän tietää mitä Mustassa on milloinkin työn alla.

Yhteydenottoa toivotaan sen takia, että tiedämme kuinka monta henkeä on minäkin viikonloppuna tulossa saareen ja osaamme varautua.

Aittojen pystytys toimittajan toimesta alkaa 10.6 alkavalla viikolla ja silloin päärakennus on pystytystä tekevien työmiesten käytössä noin kahden viikon ajan. Sauna ja muut rakennukset ovat käytössä normaalisti.

 

RTM 60-vuotta

Nautimme synttärien kunniaksi kakkukahvit kerholla 5.6.2019 satamatalkoiden jälkeen.

Sen lisäksi juhlistamme 60-vuotista taivaltamme perinnepurjelaiva risteilyllä  (m/aux Svanhildilla  ) 17.8.2019. Ilmoittautuminen risteilylle alkaa 10.6 jälkeen, lista tulee kerhon ilmoitustaululle.

Hallitus

Anne Q
Author: Anne Q

Vastaa