Tilanne 7.3 .2019: koulutukseen on vielä 10 paikkaa vapaana…… Ilmoittautuminen päättyy 10.3 klo 16.00

RTM järjestää yhdessä Tammisalon Merivenekerhon (TMVK) ja Roihuvuoren Venekerhon (RVK) kanssa sääkoulutusta jäsenilleen.

Aika :      to 21.3.2019 klo 18-20.30

Paikka:   Tammisalon VPK, juhlasali

Kouluttaja:meteorologi Petri Takala

Ilmoittautumiset sähköpostilla os. saa@tmvk.fi mahdollisimman pian. Ilmoittautuessa kerro: Nimesi, seurasi ja puhelinnumerosi.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta ilmoittautua sähköpostitse, voit laittaa tekstiviestin numeroon 0505401571 , kerro ym. tiedot tekstiviestissä.

Koulutus on jäsenille maksuton. Kuitenkin muistathan ilmoittaa viim.20.3 2019 (os. saa@tmvk.fi)  jos sinulle tulee este, etkä voi osallistua koulutukseen. Ilmoittamatta poisjääneiltä perimme 20 € järjestelymaksun.

Paikat (max.60 ) täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä

Tilaisuuden alussa on kahvitarjoilu.

Tervetuloa

________________

Lisätietoja koulutuksesta:

www.saaneuvos.fi

Petri Takalan Veneilysää-koulutus (2 h) – Turvallisuutta vesille

Opi kaikki oleellinen veneilysäästä muutamassa tunnissa ja opi se hyvin! Petri Takalan Veneilysää-luennon jälkeen omaat säätietämyksen vähän suuremmankin merialueen ylittämiseen.

Tuuli on purjehtijan tärkein ystävä. Veneilysääkurssilla tutustutaan vähän syvemmin tuuleen ja muihinkin vesilläliikkujaan vaikuttaviin sääilmiöihin.  Tarkoitus on, että kurssille voi osallistua kuka tahansa, eikä minkäänlaista alkutietoa säästä edellytetä. Iso osa kurssia muodostuu osallistujien kysymyksistä ja niihin kaikkiin yritetään löytää vastaukset.  Luennoija on motivoitunut löytämään vastauksia myös kysymyksiin, joihin ei ennen ole osattu vastata.

Anne Q
Author: Anne Q

Vastaa