Päivitys 3.11.2017: Mustan rakennukset on suljettu talveksi. Avaamisesta ilmoitetaan keväällä.
Hyvää talvikautta kaikille.
Hallitus
Päivitys 22.10. Päärakennus suljettu. Saunarakennus vielä käytössä.

Päivitys 20.10. TÄNÄÄN ON YÖPAKKASTEN ALTA TYHJENNETTY MUSTAN MAKEAN VEDEN SÄILIÖT. SAMOIN GRILLIKATOS ON SULJETTU. PÄÄRAKENNUKSEN TERASSILLA OLEVA GRILLI ON KUITENKIN KÄYTETTÄVISSÄ ; KAASUPULLOT ON MÖKIN SISÄLLÄ. Musta Hevosessa pidettiin syystalkoot lauantaina 7.10.2017. Silloin mm. nostettiin laiturit talviteloilleen , irrotettiin makeaa vettä tekevä laite sähköverkosta ja vietiin se mantereelle huoltoon. Saaripaikastamme on katkaistu sähköt talven ajaksi ja ne kytketään keväällä uudelleen.
Mökin sekä saunarakennuksen ovi aukeaa jäsenavaimella toistaiseksi. Kuitenkin, koska rakennuksia ei ole tarkoitettu talvikäyttöön lukitaan nekin talven ajaksi marraskuun loppuun mennessä säistä riippuen. Lukitsemisesta kerrotaan nettisivuilla heti kun se on tehty.
Jos olet vielä loppusyksystä menossa saareen ja haluat olla sisätiloissa ole hyvä ja varmista esim saari-isännältä että rakennukset ovat vielä käytettävissä. JOS AIOT SAUNOA OTA MAKEAA VETTÄ MUKAASI LÖYLYVEDEKSI. Merivettä ei kiukaalle saa missään olosuhteissa heittää.

RTM:n hallitus

Anne Q
Author: Anne Q

Vastaa