Hyvä RTM:n jäsen,  hyvää alkanutta uutta veneilyvuotta.

Hallitus 2013

Yhdistyksen syyskokouksessa 28.11.2012 seuralle valittiin kommodori ja hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Kommodoriksi valittiin Anne Qvintus, kolmannelle 1-vuotis kaudelleen. Hallituksessa olivat erovuorossa: Martti Heikkinen, Leila Mäki, Hannu Töyrylä, Jarno Ilme sekä Paula Kärki. Hallituksen jäseniksi kaudelle 2013 -2014 valittiin Leila Mäki, Hannu Töyrylä, Jarno Ilme, Paula Kärki sekä uutena jäsenenä Petri Gröhn.  Hallitukseen kuuluvat lisäksi v. 2012 -2013 Risto Karimies, Ilari Honkavaara, Jari Koski, Heimo Jäntti ja Teppo Jalava. 

 

Hallituksen jäsenten vastuualueet:

Satamakapteeni ja katsastuspäällikkö :         Jarno Ilme, jarno.ilme@gmail.com

Hallituksen sihteeri, jäsenkirjuri :                     Paula Kärki , paula.karki@fimnet.fi

Telakkamestari :                                                      Risto Karimies, ristokarimies@gmail.com

Kerhomestari, ympäristövastaava:                  Jari Koski , jari.koski@planmed.com

Kalustomestarit :                                                     Heimo Jäntti,  050 574 8161

Ilari Honkavaara,  ilari.honkavaara@hedengren.fi

Taloudenhoitajat:                                                   Leila Mäki , maki.leila@gmail.com

Hannu Töyrylä, hannu.toyryla@oikeus.fi

Tietojärjestelmävastaava:                                   Teppo Jalava, tjjalava@iki.fi

 Jäsen:                                                                         Petri Gröhn, petri.grohn@welho.com

 

Tiedottamiseen tarvitaan jäsenistön osoitteet

Haluamme tehostaa kerhon asioista tiedottamista ja siksi haluaisimme muistuttaa kaikkia jäseniä toimittamaan ajantasaiset yhteystietonsa kerhomme jäsenkirjurille viimeistään 28.2.2013, sähköpostitse : info@rtm.fi  tai  paperilla joko kerholla olevaan postilaatikkoon tai postitse RTM ry, pl2 , 00811 Helsinki.

Erityisen mielellämme haluaisimme kaikkien sähköpostiosoitteet, koska silloin olisi mahdollista tiedottaa ajantasaisesti ja ilman kustannuksia kerhon ajankohtaisista asioista.


Laituripaikat kesällä 2013

T-laituri valmistuu keväällä ja siitä aiheutuu muutoksia laituripaikkoihin. Laituri on aiempaa lyhyempi. T-laiturin lopullinen venepaikkajako varmistuu vasta keväällä ja siksi venepaikat saattavat muuttua aiemmin ilmoitetuista. Mikäli laituri saadaan valmiiksi vasta vesillelaskujen jälkeen, joudutaan järjestelemään veneitä tilapäisesti R- ja M-laiturin vapaisiin paikkoihin.  Sähköpostiosoitteiden toimittaminen kerholle olisi tärkeää myös laiturihankkeesta tiedottamisen kannalta. Uusi T-laituri on tyypiltään ns. putkiponttoonilaituri, joten myös veneiden kiinnitysköysiin ja joustimiin tulee kiinnittää huomiota.

 

Maksut vuodelle 2013

Vuoden 2013 maksusi käyvät ilmi oheisesta laskusta, jonka pyydämme maksamaan eräpäivään mennessä. Taloudenhoitajan kanssa voit tarvittaessa sopia maksujärjestelyistä.  Pyydämme huomioimaan, että emme lähetä maksumuistutusta, vaan maksujen laiminlyönti johtaa kerhosta erottamiseen.  Jos maksukuittisi häviää, ota yhteyttä taloudenhoitajaan, niin saat häneltä laskusi tiedot ja voit suorittaa sen.

Talkoovelvoite

Kerhossamme on paljon erilaisia ylläpito ja kunnostustöitä, joita on tarkoitus hoitaa talkoilla. Osallistuminen näihin on viime vuosina ollut aika laimeaa ja hallituksessa on parhaillaan työn alla pohdinta ns. talkoovelvoitteen käyttöönotosta.  Tarkoituksena on tuoda ehdotus kerhomme kevätkokoukseen käsiteltäväksi.

 

Vartiointi kaudella 2013

Parhaillaan pohditaan myös venevartioinnin pidentämistä syksyllä lumen tuloon asti. Tässä teemme yhteistyötä TMVK:n ja RVK:n kanssa. Tiedotamme mahdollisista uusista käytännöistä kevään aikana.
Kohtahan se onkin taas uuden veneilykauden alku, Venemessutkin ovat ihan tuota pikaa 8-17.2.2013

Hyvää kevättalvea toivottaa RTM:n hallitus

Anne Q
Author: Anne Q

Vastaa