RTM:n jäsenille

Ohessa muutamia huomioitavia asioita:

Musta Hevosen rakennukset pidetään toistaiseksi lukittuina koronan takia ja ne avataan vasta kun maamme hallituksen asettamat normaalitoiminnan rajoitukset on purettu. Muutaman RTM:n jäsenen kanssa on sovittu, että he tekevät uudet aitat valmiiksi. Tarvittaessa nämä henkilöt yöpyvät saaressa ja heillä on pääsy rakennuksiin, mutta vain heillä. Muiden ei tule pyrkiä rakennuksiin, koska kokoontumisrajoitukset ovat edelleen voimassa.

Aitat otetaan käyttöön vasta kun ne on saatu täysin valmiiksi ja niiden lopputarkastus Sipoon rakennusvalvonnan toimesta tehtyä.

RTM:n laituri Mustassa uusitaan vapun tietämillä, silloin laiturirakentajille on annettava työrauha. 

Muuten Musta Hevoseen voi halutessaan mennä ja laiturit ja puusee ovat käytettävissä

Risto Karimies on valittu saari-isännäksi kaudelle 2020–2021 , häneltä voi kysyä tiedustella saaren tilanteesta.

 

Olemme kahtena peräkkäisenä päivänä saaneet vartiointiliikkeeltä viestiä, että RTM:n alueella on ollut verkkoaitauksen ovi avoinna vartijoiden tullessa kierrokselle.  Myös varaston ovi on ollut auki useamman kerran.

Kehotamme nyt jäseniä huolellisuuteen kaikkien ovien kanssa. Ne tulee aina sulkea kun itse poistuu alueelta, jos sinne vielä jää joku niin hän pääsee kyllä omilla avaimillaan ovesta. Suhtaudutaan noihin oviin kuten kotioviin. Kotoa lähtiessäkin ovi laitetaan lukkoon, vaikka sisälle jäisi muita. Toimitaan siis samoin RTM:n ovien kanssa. 

 

Hyvää veneilykauden alkua koronasta huolimatta

Pysytään terveinä.

 

Hallitus

 

Anne Q
Author: Anne Q

Vastaa